08-7555555
Scheelegatan 18, Stockholm
info@natticole.se
  Boka online

Trådning

Trådning/Threading är en tusenårig gammal tradition från Persien. Det är en metod för att ta bort generande hårväxt hos både kvinnor och män. Det är en väl rekommenderad teknik, som kan göras på alla ställen där man har hår, vanligast är att man gör threading i ansiktet – t ex för formning av bryn, borttagning av fjun/hår på hakan, överläppen eller hela ansiktet. I Persien är det vanligast att tråda hela ansiktet, där betraktas trådning som en liten ansiktsbehandling. I Sverige är det mest ögonbryn och fjunen vid överläpp/underläpp som har störst fokus, men populariteten ökar för var dag och fler visar intresse för denna urgamla metod.

Trådning i ansiktet tar inte bara bort fjun eller hårväxt utan stimulerar även blodcirkulationen i ansiktet. Det fungerar som en peeling och har en föryngrande effekt som gör att man får mindre rynkor. Dessutom så sitter make-up bättre och man får en bättre och jämnare solbränna.

För att uppnå bästa resultat så använder man en ren, tunn, tvinnad bomullstråd. Tråden jag använder mig av är en speciell bomullstråd från Iran, ämnad för syftet. Man tvinnar tråden som sedan läggs på huden där håren ska avlägsnas. Den tvinnade delen dras sedan ihop så den rycker ut håren från roten. Man fortsätter på samma sätt tills dess att man uppnått önskad resultat.

Smärtkänslan är otroligt individuell. Vissa upplever det som behagligt och så pass rogivande att de nästan somnar, andra skriker till och känner viss obehag. Men känslan av smärta går snabbt över och samtliga av mina kunder är återkommande så resultatet måste ju vara värt det. Det finns ju ett ordspråk - "Vill man vara fin, får man lida pin".

Precis som med alla hårborttagningstekniker kan det i enstaka fall leda till hårsäcksinflammation. Det kan göra ont och orsaka irritation även om det generellt anses vara mer skonsamt, än att noppa eller vaxa. Skulle man få en irritation så kan man lägga lite lugnande salva på huden, då brukar det snabbt gå över.

Några andra positiva fördelar med att välja trådning före andra metoder är:

Varning

Som med allt annat, blir resultatet olika beroende på vem som utför arbetet, min rekommendation är att man söker sig till någon med erfarenhet och som har nöjda kunder. Threading kan göras dåligt, håren kan brytas istället för att bli utdragna, vilket leder till snabbare hårväxt precis som vid rakning. Huden kan skadas. Även om du kan lära dig att göra det , bör du aldrig öva i ansiktet. Det är bäst att träna på benet , tills du är skicklig på threading . Jag lärde mig tekniken vid 11 års åldern och tränade och övade tills jag blev duktig.

Aktuellt

Intuitive hair cut under tystnad!

Upplev en klippning utöver det vanliga.  

Intuitive energi  klippning som passar just din energi och framhäver dig bäst. Den här behandlingen görs bäst under tystnad då det klipps efter din energi och aura. Du kommer att känna dig piggare och lättare och den frisyr du får är skapad just till dig och den frekvens som bäst framhäver dig och din skönhet. Du kommer att uppleva en magiskt avkopplande stund och känna energi som flödar i dig under och efter behandlingen. Passar för alla som vill förändra sitt utseende och känna ny frisk kraft i håret. Det hänger på håret. Inner and outer beauty.

Erbjudande!!! Trådningspaket 5 ggr gäller hela ansiktet inkl ögonbryn 2500kr (ord pris 3000)

Erbjudandet gäller under begränsat tid. 

Ansiktzonterapi och facelifting!! Paket erbjudande 5 ggr 2500kr (ord 3000)

Ansiktzonterapi är rena drömmen för ansiktet.  Det ger bättre flöde för hela kroppen , ökar energin och är väldigt avslappnande metod som förebygger rynkor och tillför livsenergi. Ansiktzonterapi i kombination med facelifting ger minskad trötthet minskad oro och stress och kan även ha en utrensande effekt och ger viktminskning.  Balansera yin och yang och låt eventuella blockeringar komma i balans.  Upplev orgasm för ansiktet!

Ändring/Avbokning av tid når ni oss enklast via sms på 0768891314

Kontakta oss via sms för avbokningar eller eventuella frågor på 0768 89 13 14

Presentkorts erbjudande!

Köp ett presentkort på klippning och få en produkt på köpet.  Vi kan även skicka presentkortet och fakturan.

Salong natticole på tv4 nyhetsmorgon!

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/tr%C3%A5dning-trendig-h%C3%A5rborttagningsmetod-fr%C3%A5n-mellan%C3%B6stern-3011303

Inner and outer beauty!

Vill du veta vad dina änglar vill förmedla till dig? 

Änglakortsläsning , Chakran och aura balansering. Bli av med negativa energier, balansera dina chackran och  avsluta dina skönhets behandlingar med healing och ljus! 

Mina är certifierad änglar therapeut. Intiutive angel messenger

Coaching

Står du inför svåra val?  Känner du dig vilsen? Mina är diplomerad acc och  pcc coach.

Semesterstängt

Vi har semesterstängt 1/7-9/8!
Ha en skön sommar!

Läs vår blogg

Du har väl inte missat vår nya blogg. Här kan du läsa om allt från stylingtips till personliga berättelser om vi som jobbar här.
Till bloggen!

Trådningskurser

Lär dig konsten att tråda. Efter kursen ska du kunna: Ta bort oönskat hår på dig själv, samt på andra. Du får även grundläggande kunskaper i brynformning. I kurspaketet ingår necessär med alla tillbehör. Kursen är delad i 3 steg. Grundkurs där du lär dig behärska trådning för nybörjare.  Steg 2 fördjupning i ögonbrynsform och steg 3 lär du dig att tråda dig själv. Diplom ges när du trådat minst 10 personer och behärskar tekniken.  Kontakta oss för mer information och kursstarter för steg 2 och 3: info(at)natticole.se

Natticole loves to give

Vi stödjer Plan. Plans mål är att ge barn i världen en bättre framtid. Alla deras utvecklingsprojekt sker på initiativ av lokalbefolkningen. Gemensamt upprättas en långsiktig utvecklingsplan. Lokalbefolkningen driver sedan projekten med materiellt, tekniskt och finansiellt stöd från Plan.

Detta gillar vi, ta när du behöver, ge när du får över.

Vad våra kunder har att säga om oss

Semesterstängt

Vi har semesterstängt 1/7-9/8!
Ha en skön sommar!

Följ oss på Facebook

Vi har även en Facebook-sida som uppdateras löpande med fotografier, events och annat smått och gott. Kom ihåg att Like:a oss på Facebook. Glöm inte heller att Checka in när du är på salongen.