Om Mina

Mina började sin resa med att gå frisörlinjen. Där fick hon lära sig att bli frisör genom att jobba på salong och förstå saker på sitt eget sätt. Senare har Mina utvecklat sin egen hårklippning Intuitive Haircut som är en kanaliserad klippning där hon klipper efter din aura och energi.

Hon har genomgått många olika kurser genom åren och samlat på sig olika verktyg för att kunna utföra energi-arbete och förstå olika energier. Hon har en medial gåva, ett klarseende (clairvoyance) som hon använder i sitt intuitiva arbete. Healingarbetet som Mina gör är intuitivt där hon, med hjälp av de ljusa varelserna, änglarna & guiderna, förmedlar de budskap och bilder som de visar henne.

Mina jobbar med olika spiritguides, ärkeänglar,  jordens ljusvarelser, kraftdjur, älvor och den universella energin och moder jords energi. Mina har varit i Anderna och träffat Marcella Lobos och gått kurser om Gudinne-visdomen och Örtmedicin med  Lisa Kock. Hon är även diplomerad hälsokostrådgivare. Dessutom har Mina träffat Quero-indianerna 2015 och utbildat sig inom deras shamanska tradition, visdom och healing tekniker. Hon är även utbildad som intuitive angelmessenger och diplomerad samtalscoach inom ICF (International Certified Coach Federation).

Hon är också diplomerad inom ansiktszonterapi, naturligt face-lift och svensk klassisk massage.

Hennes intuitiva gåva är någonting hon ärvt av sin mormor och mamma som båda är medicinkvinnor och Mina för stolt deras visdom vidare. Även den tusenåriga tekniken trådning har hon lärt sig redan som barn av sin mamma.

Hon har kunskaper inom inre och yttre skönhet och betonar att dessa två behöver vara i balans, för att vår kropp och själ går hand i hand.

Minas healingmetod är en kombination av olika visdomar och kunskaper inom energi arbete. Just nu går hon även en utbildning i Instant Transformation inom kvantfysik.

Varje healing Mina utför är individuellt anpassad efter dig och det är dina guider som hjälper till med den healingen där Mina är en kanal och en bro som förmedlar healing från någonting större.

Mina gör också webbkurser inom naturlig hälsa med örter, vitaminer & mineraler på hennes företag Health, Beauty & Spirit.