Intuitive haircut™

Intuitive haircut är en energiklippning som passar just din energi och framhäver dig bäst. Under behandlingens gång kan jag få till mig bilder, ord och händelser som sitter i din energi som jag använder under klippningen. 

Du kommer att känna dig piggare och lättare och den frisyr du får är skapad just till dig och den frekvens som bäst framhäver dig och din skönhet. Frisyren du får ser jag och kanaliserar fram innan du kommer till din behandling. Innan vi börjar klippningen har vi en kort konsultation där jag delar med dig vad jag har kanaliserat så du känner dig trygg innan vi börjar.
Du kommer att uppleva en magiskt avkopplande stund och känna energi som flödar i dig under och efter behandlingen. Under behandlingens gång kan jag få till mig bilder, ord och händelser som sitter i din energi, dessa kan delas under klippningen för att släppa det som varit och skapa ett nytt flöde av energi som är i balans med din nya energifrekvens. 

Den här behandlingen görs bäst under tystnad då det klipps efter din energi och aura.
Passar för alla som vill förändra sitt utseende och känna ny frisk kraft i håret. Klippningen utförs utan hårtvätt, du får istället aromamassage med aromaoljor och renande kristallvattensenergi som behålls i håret några timmar efter behandlingen och tvättas ej ur direkt.

Ha därför gärna nytvättat hår när du kommer till behandlingen.